Hem Aktuellt Tack alla ni som besökte oss på Sign&Print !

Tack alla ni som besökte oss på Sign&Print !

2017-02-14


Vi hoppas att du sett något intressant i vår monter som kan hjälpa dig och ditt företag att bli ännu bättre och effektivare i det dagliga arbetet. Förhoppningsvis har du också fått hjälp av vår kunniga personal att se och förstå vilka möjligheter våra produkter och system kan ge.

Vår känsla är att mässan var riktigt bra den här gången och att intresset och investeringsviljan är på en betydligt högre nivå än för två år sedan. Som ni såg så lanserade vi bland annat Bourg viken visades i såväl vår monter som i ett online system hos Ricoh. Intresset är stort och vi har flera intressanta affärsmöjligheter framöver.

James Burn dvs de som från början uppfann Wire-O har vi samtidigt fått agenturen på sedan årsskiftet och ingår nu i vårt utmärkta sortiment av kvalitetsprodukter. James Burn har ett program med stansar och bindare i alla klasser från enkla bordsmodeller till produktionssystem

Vi märkte också ett stort intresse för https://kiteessay.com/essay-writing-service https://kiteessay.com/custom-writing-service Uchidas nya modeller av multifuktionsskärarna  One och Prime. Två verkligt starka produkter i segmentet av intelligenta skär, big, och perforeringssystem.

Matrix från Vivid var en produkt många noggrant tittade på då laminering och foliering är en snabbt växande tjänst inom efterbehandlingområdet.

Naturligtvis hade vi också stort fokus på våra egentillverkade maskiner med varumärkena Plockmatic och Morgana där bl.a den nya högstapelmodellen av big och fals mötte stort intresse.

Vi producerade också en liten film från mässan till vilken ni får länken här: https://www.youtube.com/watch?v=Mj_SqQVLWTw

 

Stort tack från teamet på PDF.